Net als de gewone Vanquish S, wordt deze Ultimate Edition aangedreven door een krachtige, atmosferische 6 liter V12-motor die 595 pk ontwikkelt. Deze motor stamt uit een ander tijdperk en levert vooral een klank die liefhebbers van het genre koude rillingen biedt.

Omwille van ecologische redenen (en wettelijke bepalingen) zullen de toekomstige Aston Martin modellen een nieuwe generatie motoren krijgen. Die zullen kleiner zijn (al is dit erg relatief) en zullen ook minder energie verbruiken. Wie van dergelijke "old school" technologie houdt, moet zich reppen want er zullen slechts 175 exemplaren worden gebouwd. Deze Vanquish S Ultimate is leverbaar als coupé en als cabrio en kan worden afgewerkt met drie specifieke decoraties die werden bedacht door de constructeur.

Liefhebbers kunnen kiezen tussen carbon, leder bekleding of zelfs een interieur met vergulde elementen. Deze elementen zorgen voor een opvallende afwerking maar één en ander wordt nooit overdreven of het getuigt nooit van slechte smaak. Voor de ontwikkelaars betekent deze Vanquish S Ultimate ook het einde van een hoofdstuk in de geschiedenis van Aston Martin en deze wagen is typerend voor zijn tijdsgeest. Verzamelaars zullen hem absoluut willen, ondanks het prijskaartje van ongeveer ? 280.000 voor de coupé en ? 295.000 voor de cabriolet.(Belga)

Net als de gewone Vanquish S, wordt deze Ultimate Edition aangedreven door een krachtige, atmosferische 6 liter V12-motor die 595 pk ontwikkelt. Deze motor stamt uit een ander tijdperk en levert vooral een klank die liefhebbers van het genre koude rillingen biedt.Omwille van ecologische redenen (en wettelijke bepalingen) zullen de toekomstige Aston Martin modellen een nieuwe generatie motoren krijgen. Die zullen kleiner zijn (al is dit erg relatief) en zullen ook minder energie verbruiken. Wie van dergelijke "old school" technologie houdt, moet zich reppen want er zullen slechts 175 exemplaren worden gebouwd. Deze Vanquish S Ultimate is leverbaar als coupé en als cabrio en kan worden afgewerkt met drie specifieke decoraties die werden bedacht door de constructeur.Liefhebbers kunnen kiezen tussen carbon, leder bekleding of zelfs een interieur met vergulde elementen. Deze elementen zorgen voor een opvallende afwerking maar één en ander wordt nooit overdreven of het getuigt nooit van slechte smaak. Voor de ontwikkelaars betekent deze Vanquish S Ultimate ook het einde van een hoofdstuk in de geschiedenis van Aston Martin en deze wagen is typerend voor zijn tijdsgeest. Verzamelaars zullen hem absoluut willen, ondanks het prijskaartje van ongeveer ? 280.000 voor de coupé en ? 295.000 voor de cabriolet.(Belga)