Deze DBS GT Zagato gebruikt als basis de reeds zeer exclusieve DBS Superleggera, inclusief de 715 pk sterke V12 AMG. Op stilistisch vlak duiken tal van bekende elementen op, met uiteraard de typische dubbele bult op het dak. De fraaie, vloeiende lijn loopt ook volledig door tot de achterpartij. De gespierde flanken benadrukken het potentieel van de wagen en het unieke design van de velgen, de lichten en de grille leggen de link naar de roemruchte voorvader, de DB4 GT Zagato.

Marek Reichman, creatief directeur bij Aston Martin Lagonda, verklaarde: "De DB4 GT Zagato is een van de mooiste en herkenbaarste wagens ter wereld. Hier haalden we de inspiratie voor deze DBS GT Zagato die op zijn beurt de sensualiteit en de exclusiviteit van de creaties van Zagato perfect weerspiegelt. Er zullen 19 exemplaren van worden gemaakt, net hetzelfde aantal als de DB4 GT Zagato in de jaren '60."

Pittig detail: elke DBS GT Zagato wordt als duo geleverd. Naast deze nieuwe creatie krijgt de eigenaar er namelijk ook een replica van de DB4 GT Zagato bij voor de prijs van ongeveer 7 miljoen euro.(Belga)

Deze DBS GT Zagato gebruikt als basis de reeds zeer exclusieve DBS Superleggera, inclusief de 715 pk sterke V12 AMG. Op stilistisch vlak duiken tal van bekende elementen op, met uiteraard de typische dubbele bult op het dak. De fraaie, vloeiende lijn loopt ook volledig door tot de achterpartij. De gespierde flanken benadrukken het potentieel van de wagen en het unieke design van de velgen, de lichten en de grille leggen de link naar de roemruchte voorvader, de DB4 GT Zagato.Marek Reichman, creatief directeur bij Aston Martin Lagonda, verklaarde: "De DB4 GT Zagato is een van de mooiste en herkenbaarste wagens ter wereld. Hier haalden we de inspiratie voor deze DBS GT Zagato die op zijn beurt de sensualiteit en de exclusiviteit van de creaties van Zagato perfect weerspiegelt. Er zullen 19 exemplaren van worden gemaakt, net hetzelfde aantal als de DB4 GT Zagato in de jaren '60."Pittig detail: elke DBS GT Zagato wordt als duo geleverd. Naast deze nieuwe creatie krijgt de eigenaar er namelijk ook een replica van de DB4 GT Zagato bij voor de prijs van ongeveer 7 miljoen euro.(Belga)