De Alpine A110 krijgt er inderdaad al meteen twee nieuwe versies bij. Als 'Pure' brengt de A110 een minimalistische aanpak en richt zich daarmee op een publiek dat graag het originele DNA van Alpine opzoekt: genieten van het rijplezier op bochtige wegen om de sensaties van de snelheid en de lichtvoetigheid van de wagen te ondergaan.

De Alpine A110 'Légende' voegt dan weer een vleugje verfijning en sofisticering toe aan de sportiviteit. Daarmee is deze variant beter geschikt voor de dagelijkse verplaatsingen en de langere trips, zoals vakanties. De standaarduitrusting bestaat onder meer uit comfortabele, zesvoudig verstelbare stoelen en een luxueuzere uitdossing van het interieur met leder en glanzend carbon. Tenslotte wordt het palet van de koetswerkkleuren verder uitgebreid met drie tinten: Wit Irisé, Blauw Abysse en Grijs Tonnerre.(Belga)

De Alpine A110 krijgt er inderdaad al meteen twee nieuwe versies bij. Als 'Pure' brengt de A110 een minimalistische aanpak en richt zich daarmee op een publiek dat graag het originele DNA van Alpine opzoekt: genieten van het rijplezier op bochtige wegen om de sensaties van de snelheid en de lichtvoetigheid van de wagen te ondergaan.De Alpine A110 'Légende' voegt dan weer een vleugje verfijning en sofisticering toe aan de sportiviteit. Daarmee is deze variant beter geschikt voor de dagelijkse verplaatsingen en de langere trips, zoals vakanties. De standaarduitrusting bestaat onder meer uit comfortabele, zesvoudig verstelbare stoelen en een luxueuzere uitdossing van het interieur met leder en glanzend carbon. Tenslotte wordt het palet van de koetswerkkleuren verder uitgebreid met drie tinten: Wit Irisé, Blauw Abysse en Grijs Tonnerre.(Belga)