Een werknemer die voor dit type voertuig kiest heeft meer nodig dan een tankkaart. Hij moet het voertuig ook thuis of op zijn werk kunnen laden. Jammer genoeg brengt de nodige infrastructuur kosten met zich mee. Sinds enkele jaren stelt ALD een breed gamma elektrische voertuigen, hybride wagens of modellen met range extender voor. Voortaan is er ook een samenwerking tussen Engie en ALD electricplus zodat de wagen thuis kan worden opgeladen. De elektriciteitskosten worden maandelijks terugbetaald aan de werknemer.

Via ALD electricplus kan ALD Automotive de volledige installatie opvolgen. Het start met een audit om te zien of er een wallbox bij de gebruiker kan worden geïnstalleerd. Het elektriciteitsverbruik via dit laadpunt wordt gemeten en wordt meteen aan de werkgever gefactureerd. Dit is zowel voor de werknemer als voor de werkgever voordelig. Omdat ALD Automotive alles regelt, hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken. De klant heeft via het online platform ook een duidelijk zicht op het verbruik van de verschillende bestuurders. Voor de werkgever zijn plug-in hybrids bovendien tot 100 % fiscaal aftrekbaar en voor volledig elektrische auto's gaat dat zelfs tot 120 %.(Belga)

Een werknemer die voor dit type voertuig kiest heeft meer nodig dan een tankkaart. Hij moet het voertuig ook thuis of op zijn werk kunnen laden. Jammer genoeg brengt de nodige infrastructuur kosten met zich mee. Sinds enkele jaren stelt ALD een breed gamma elektrische voertuigen, hybride wagens of modellen met range extender voor. Voortaan is er ook een samenwerking tussen Engie en ALD electricplus zodat de wagen thuis kan worden opgeladen. De elektriciteitskosten worden maandelijks terugbetaald aan de werknemer. Via ALD electricplus kan ALD Automotive de volledige installatie opvolgen. Het start met een audit om te zien of er een wallbox bij de gebruiker kan worden geïnstalleerd. Het elektriciteitsverbruik via dit laadpunt wordt gemeten en wordt meteen aan de werkgever gefactureerd. Dit is zowel voor de werknemer als voor de werkgever voordelig. Omdat ALD Automotive alles regelt, hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken. De klant heeft via het online platform ook een duidelijk zicht op het verbruik van de verschillende bestuurders. Voor de werkgever zijn plug-in hybrids bovendien tot 100 % fiscaal aftrekbaar en voor volledig elektrische auto's gaat dat zelfs tot 120 %.(Belga)