De eerste generatie werd geleverd met een tweeliter zescilinder boxermotor in de staart die de achterwielen aandreef. De motor was luchtgekoeld en dat principe zou ook de volgende generaties behouden blijven, al zou de cilinderinhoud gestaag worden vergroot. De tweede generatie is het G-model, te herkennen aan de harmonicabumpers en het werd de eerste 911 waarvan een turboversie en een cabrio werd ontwikkeld.

De 964 die daarop volgde zou voor het eerst ook met vierwielaandrijving worden geleverd (Carrera 4) en de 993 werd de vierde generatie en meteen het laatste luchtgekoelde model. Later zou de 996 de wacht aflossen en deze werd aangedreven door een watergekoelde boxermotor die een lager verbruik aan een schonere emissie koppelde. Dit model herken je aan de vrij vlak gemonteerde koplampen. Hij wordt opgevolgd door de 997, die andermaal meer rechtopstaande koplampen krijgt.

Momenteel is er de 991, waarvan we morgen de opvolger zullen zien. Ook bij dit model zal het gamma motorisaties uitsluitend uit turbomotoren bestaan.(Belga)

De eerste generatie werd geleverd met een tweeliter zescilinder boxermotor in de staart die de achterwielen aandreef. De motor was luchtgekoeld en dat principe zou ook de volgende generaties behouden blijven, al zou de cilinderinhoud gestaag worden vergroot. De tweede generatie is het G-model, te herkennen aan de harmonicabumpers en het werd de eerste 911 waarvan een turboversie en een cabrio werd ontwikkeld.De 964 die daarop volgde zou voor het eerst ook met vierwielaandrijving worden geleverd (Carrera 4) en de 993 werd de vierde generatie en meteen het laatste luchtgekoelde model. Later zou de 996 de wacht aflossen en deze werd aangedreven door een watergekoelde boxermotor die een lager verbruik aan een schonere emissie koppelde. Dit model herken je aan de vrij vlak gemonteerde koplampen. Hij wordt opgevolgd door de 997, die andermaal meer rechtopstaande koplampen krijgt.Momenteel is er de 991, waarvan we morgen de opvolger zullen zien. Ook bij dit model zal het gamma motorisaties uitsluitend uit turbomotoren bestaan.(Belga)