De organisatoren van deze 9de editie haalden binnen de kortste keren 300 inschrijvingen binnen. Elk jaar komen er meer deelnemers en bezoekers met sympathie voor het evenement. Voor het tweede jaar op rij zal de Love Bugs Parade hulde brengen aan de hippiebeweging. Die kende haar hoogtepunt met de "Summer of love" in 1967, precies 50 jaar geleden en tijdens Woodstock, ten noorden van New York in 1969. Voor de gelegenheid werd aan de deelnemers gevraagd om zichzelf en hun auto's nog een keer te versieren zoals in de jaren '60.

De auto's worden 's morgens op het Jubelplein verwacht en zullen vanaf 13.30u vertrekken voor een rondrit. Liefhebbers die het spektakel willen bekijken kunnen tussen 11.00 u en 13.30u komen kijken. Ze geraken er makkelijk via metro, tram en bus. Ze kunnen er vrij wandelen tussen de Beetles en de Kevers van alle generaties. De oudste deelnemende wagen stamt uit 1952 en de jongste Beetle is van 2015. Deze auto's vormen een kleurrijk geheel en zijn soms ook grappig aangekleed. Er zijn ook cabrio's en als het weer het toelaat, gaat het dak open. Er worden ook enkele T1 busjes verwacht want het zijn trouwe gezellen van de Kevers en even representatief voor deze "Flower Power" periode. Meer info via www.autoworld.be. (Belga)

De organisatoren van deze 9de editie haalden binnen de kortste keren 300 inschrijvingen binnen. Elk jaar komen er meer deelnemers en bezoekers met sympathie voor het evenement. Voor het tweede jaar op rij zal de Love Bugs Parade hulde brengen aan de hippiebeweging. Die kende haar hoogtepunt met de "Summer of love" in 1967, precies 50 jaar geleden en tijdens Woodstock, ten noorden van New York in 1969. Voor de gelegenheid werd aan de deelnemers gevraagd om zichzelf en hun auto's nog een keer te versieren zoals in de jaren '60. De auto's worden 's morgens op het Jubelplein verwacht en zullen vanaf 13.30u vertrekken voor een rondrit. Liefhebbers die het spektakel willen bekijken kunnen tussen 11.00 u en 13.30u komen kijken. Ze geraken er makkelijk via metro, tram en bus. Ze kunnen er vrij wandelen tussen de Beetles en de Kevers van alle generaties. De oudste deelnemende wagen stamt uit 1952 en de jongste Beetle is van 2015. Deze auto's vormen een kleurrijk geheel en zijn soms ook grappig aangekleed. Er zijn ook cabrio's en als het weer het toelaat, gaat het dak open. Er worden ook enkele T1 busjes verwacht want het zijn trouwe gezellen van de Kevers en even representatief voor deze "Flower Power" periode. Meer info via www.autoworld.be. (Belga)