De Trial van Mont Panisel is eerst en vooral de laatste manche die meetelt voor het Belgisch kampioenschap trial 2017. De wedstrijd voor hedendaagse motoren vindt plaats op zondag 12 november op de terril van Ciply in Hyon (ten zuiden van Mons) en zijn omgeving. Dezelfde site ontvangt dat weekend ook een Trial Pre'65 (enkel voor motoren van voor 1965) die over 12 zones wordt gereden.

Dit wordt een waarachtig oldtimerfestival in een gezellige sfeer voor het hele gezin dat bovendien gratis is. Er zijn meer dan 80 piloten ingeschreven uit binnen- en buitenland, waaronder het wat Engelsen aangezien zij uit de bakermat van de trialsport komen. Als kers op de taart vindt zondag om 15u15 de traditionele Hill Climb plaats, waaraan een 30-tal piloten zich zullen wagen. Dat wordt een hoogdag voor de motorliefhebbers! Meer info vind je op www.rmamc.be. (Belga)

De Trial van Mont Panisel is eerst en vooral de laatste manche die meetelt voor het Belgisch kampioenschap trial 2017. De wedstrijd voor hedendaagse motoren vindt plaats op zondag 12 november op de terril van Ciply in Hyon (ten zuiden van Mons) en zijn omgeving. Dezelfde site ontvangt dat weekend ook een Trial Pre'65 (enkel voor motoren van voor 1965) die over 12 zones wordt gereden.Dit wordt een waarachtig oldtimerfestival in een gezellige sfeer voor het hele gezin dat bovendien gratis is. Er zijn meer dan 80 piloten ingeschreven uit binnen- en buitenland, waaronder het wat Engelsen aangezien zij uit de bakermat van de trialsport komen. Als kers op de taart vindt zondag om 15u15 de traditionele Hill Climb plaats, waaraan een 30-tal piloten zich zullen wagen. Dat wordt een hoogdag voor de motorliefhebbers! Meer info vind je op www.rmamc.be. (Belga)