Het Belgische WRT van Vincent Vosse is zowat het officiële Audi-team dat met maar liefst vijf R8 LMS in de 24 Uren van Spa 2016 van start gaat en tot de grote favorieten voor de zege behoort. De line-up telt enkel toprijders, waaronder ook enkele Belgische getalenteerde piloten, zoals Laurens en Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch. Van Belgische zijde doen verder ook Maxime Martin (BMW M6 GT3) en Wolfgang Reip en Maxime Soulet (Bentley Continental) een gooi naar de zege in deze legendarische etmaalrace in onze Ardennen.

De 24 Uren van Spa is zeker een aanrader voor liefhebbers van exotische GT's, want verder zijn er ook nog onder meer de race-uitvoeringen van de McLaren 650S, Mercedes AMG GT3, Nissan GT-R, Porsche 911, Ferrari 488, Lamborghini Huracan en Aston Martin Vantage te bewonderen. De race gaat zaterdag om 16u30 van start, na het voorprogramma met wedstrijden van de Formule 3, Formule Renault 2.0, Lamborghini Trofeo en Blancain GT Sports Club. Meer info vind je op www.24hoursofspa.com. (Belga)

Het Belgische WRT van Vincent Vosse is zowat het officiële Audi-team dat met maar liefst vijf R8 LMS in de 24 Uren van Spa 2016 van start gaat en tot de grote favorieten voor de zege behoort. De line-up telt enkel toprijders, waaronder ook enkele Belgische getalenteerde piloten, zoals Laurens en Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch. Van Belgische zijde doen verder ook Maxime Martin (BMW M6 GT3) en Wolfgang Reip en Maxime Soulet (Bentley Continental) een gooi naar de zege in deze legendarische etmaalrace in onze Ardennen.De 24 Uren van Spa is zeker een aanrader voor liefhebbers van exotische GT's, want verder zijn er ook nog onder meer de race-uitvoeringen van de McLaren 650S, Mercedes AMG GT3, Nissan GT-R, Porsche 911, Ferrari 488, Lamborghini Huracan en Aston Martin Vantage te bewonderen. De race gaat zaterdag om 16u30 van start, na het voorprogramma met wedstrijden van de Formule 3, Formule Renault 2.0, Lamborghini Trofeo en Blancain GT Sports Club. Meer info vind je op www.24hoursofspa.com. (Belga)