Encore

Competencia oficial © National

Ook in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Competencia oficial

Een sappige satire op de filmindustrie van de Argentijnen Gastón Duprat en Mariano Cohn. Penélope Cruz speelt een excentrieke regisseuse, Antonio Banderas hangt de flamboyante, verwaande Hollywoodster uit. Veel artistieke integriteit valt er niet te bespeuren.

Day Shift

Met een rolletje in een Robin Williams-komedie begon dertig jaar geleden de filmcarrière van Jamie Foxx. De acteur uit Django Unchained, Miami Vice en Ray speelt nu in een horrorkomedie voor Netflix een arme vader die overdag zwembaden kuist en ’s nachts op vampiers jaagt.

Where the Crawdads Sing

Een tegenvallende verfilming van de gelijknamige bestseller van Delia Owens over een verwilderd moerasmeisje dat van moord wordt verdacht. Aan hoofdrolspeelster Daisy Edgar-Jones (Normal People) ligt dat niet.

Day Shift
Day Shift © National
Where the Crawdads Sing
Where the Crawdads Sing © National
Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content