Els Van Steenberghe

Hebt u ooit een stukje marshmallow gedoopt in het gesmolten hoofd van een schurk terwijl een operazangeres u een drankje aanbood? Of van een krokant gebakken hand gesnoept terwijl het theater in een slagveld vol poppen en performers transformeerde? Of van felroze paradijzendrank genipt terwijl u in Jheronimus Bosch’ De tuin der lusten binnenstapte? Nee? Dan hebt u Laika’s Opera Buffa (met véél gesmolten chocolade), Pentamerone (met handvormige broodjes) en het felroze Piknik Horrifik aan u voorbij laten gaan. Met Cantina krijgt u een nieuwe kans om de knotsgekke kookkunsten van theatermaker Peter de Bie te proeven. De plaats van genot is een cantina. U schuift uw benen onder de tafel om dromen en drankjes te delen met de acteurs en uw tafelgenoten alias medetoeschouwers. Smakelijk!

Vanaf 13/04

Cantina

Laika

Antwerpen

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content