Nu € 14.95 ipv € 28.50

Alle basiskennis over wijn gebundeld in één handig, gestructureerd en eenvoudig te gebruiken boek. Geschikt voor de absolute beginner die net zijn eerste fles gekocht heeft als voor de gevorderde kenner op zoek naar diepgaande informatie. De auteurs snijden tientallen heel concrete onderwerpen aan. Wat is wijn ? Hoe smaakt goede wijn ? Wat is het beste glas ? Hoe wijn met gerechten combineren ? Hoe lees je een wijnetiket ? Hoe maakt men witte wijn ?

De samenstellers van dit basisboek bezitten diploma's van de hoogste wijnopleidingen in de wereld. De kennis hier meegegeven is zodus gebaseerd op professionele knowhow. En vooral, het boek is er gekomen door de passie van deze mensen voor deze wonderlijke drank. - 288 blz.

  • Hoe kies je best je wijn in een restaurant ?
  • Decanteren of niet ?
  • Koop je op fles of in kratjes ?
  • Hoe lang kan je wijn bewaren ?
  • Hoe ontdek je fouten in de wijn ?
Alle basiskennis over wijn gebundeld in één handig, gestructureerd en eenvoudig te gebruiken boek. Geschikt voor de absolute beginner die net zijn eerste fles gekocht heeft als voor de gevorderde kenner op zoek naar diepgaande informatie. De auteurs snijden tientallen heel concrete onderwerpen aan. Wat is wijn ? Hoe smaakt goede wijn ? Wat is het beste glas ? Hoe wijn met gerechten combineren ? Hoe lees je een wijnetiket ? Hoe maakt men witte wijn ? De samenstellers van dit basisboek bezitten diploma's van de hoogste wijnopleidingen in de wereld. De kennis hier meegegeven is zodus gebaseerd op professionele knowhow. En vooral, het boek is er gekomen door de passie van deze mensen voor deze wonderlijke drank. - 288 blz.