De USA, land van 1001 mogelijkheden, lonkt naar velen. Het contrastrijke decor blijft telkens weer verbazen: bruisende metropolen, boeiende musea, provinciestadjes met de charme van het wilde Westen, Engels en Spaans erfgoed en vooral een grandioze natuur met ruige, romantische kusten aan de Stille en Atlantische Oceaan, imposante rotsgebergten, indrukwekkende canyons en onmetelijke vlaktes.

Dit Autoboek USA laat het land zien vanuit verschillende invalshoeken. 800 foto's tonen u ruim 400 van de interessantste bestemmingen, trekpleisters en alle nationale parken. Negen uitgestippelde autoroutes voeren u langs de meest mythische Amerikaanse highways. Inclusief plattegronden van de belangrijkste steden en een atlas van 32 pagina's. 514 blz.

Fotoboek, reisgids en atlas in 1

  • Steden, monumenten, landschappen, prairies, moerassen, nationale parken, mythische highways, Engels en Spaans erfgoed
  • 800 foto's
  • 400 toeristische trekpleisters
  • Plattegronden van de belangrijkste metropolen
  • Atlas van 32 blz.
  • 514 blz. - 20 x 28 cm

€ 19,99 i.p.v. € 39,99

De USA, land van 1001 mogelijkheden, lonkt naar velen. Het contrastrijke decor blijft telkens weer verbazen: bruisende metropolen, boeiende musea, provinciestadjes met de charme van het wilde Westen, Engels en Spaans erfgoed en vooral een grandioze natuur met ruige, romantische kusten aan de Stille en Atlantische Oceaan, imposante rotsgebergten, indrukwekkende canyons en onmetelijke vlaktes.Dit Autoboek USA laat het land zien vanuit verschillende invalshoeken. 800 foto's tonen u ruim 400 van de interessantste bestemmingen, trekpleisters en alle nationale parken. Negen uitgestippelde autoroutes voeren u langs de meest mythische Amerikaanse highways. Inclusief plattegronden van de belangrijkste steden en een atlas van 32 pagina's. 514 blz.Fotoboek, reisgids en atlas in 1