Diaries of the Great War - 3 dvdbox

Een nooit eerder vertoonde kijk op de Eerste Wereldoorlog.

€ 19.95

Deze epische docu-serie geeft een nooit eerder vertoonde kijk op de oorlog aan de hand van 14 personages en hun verhalen. De personages zijn niet de generaals en politici maar de soldaten in de loopgraven, de vrouwen die zwoegden in de fabrieken, de kinderen, de verpleegkundigen.

Volledig waarheidsgetrouw en gebaseerd op dagboeken en brieven van mensen uit 8 landen die de oorlog elk op hun eigen manier hebben beleefd. Met het drama van een epische tv-serie, meesterlijke cameravoering en afgewisseld met authentiek beeldmateriaal van 100 jaar geleden.

Voor het eerst op dvd, nog niet eerder vertoond op televisie, distributed by BBC

3dvdbox - 8x54 minuten

Diaries of the Great War - 3 dvdboxEen nooit eerder vertoonde kijk op de Eerste Wereldoorlog. Deze epische docu-serie geeft een nooit eerder vertoonde kijk op de oorlog aan de hand van 14 personages en hun verhalen. De personages zijn niet de generaals en politici maar de soldaten in de loopgraven, de vrouwen die zwoegden in de fabrieken, de kinderen, de verpleegkundigen.Volledig waarheidsgetrouw en gebaseerd op dagboeken en brieven van mensen uit 8 landen die de oorlog elk op hun eigen manier hebben beleefd. Met het drama van een epische tv-serie, meesterlijke cameravoering en afgewisseld met authentiek beeldmateriaal van 100 jaar geleden.Voor het eerst op dvd, nog niet eerder vertoond op televisie, distributed by BBC3dvdbox - 8x54 minuten