€ 14.95 ipv € 29.95

'Een eigen huis' is nog altijd de beste verzekering voor de oude dag. Cijfers bewijzen dat. Maar aangezien het echter steeds moeilijker wordt om het financiële plaatje rond te krijgen, blijft een eigen huis bouwen voor de meesten slechts een droom. Een ideaal alternatief voor velen is dus een huis kopen en renoveren. Meer en meer architecten, aannemers en bouwbedrijven specialiseren zich in renovatie.

Deze renovatiebijbel wil je bij je levenswerk van kopen en verbouwen een helpende hand toereiken. Het geeft een helder overzicht van materialen, technieken, inspirerende voor en na beelden, creatieve ideeën en toepassingen. De vele concrete realisaties van architecten, interieurarchitecten maken van dit handboek de ultieme leidraad bij de realisatie en inrichting van je eigen huis.

'Een eigen huis' is nog altijd de beste verzekering voor de oude dag. Cijfers bewijzen dat. Maar aangezien het echter steeds moeilijker wordt om het financiële plaatje rond te krijgen, blijft een eigen huis bouwen voor de meesten slechts een droom. Een ideaal alternatief voor velen is dus een huis kopen en renoveren. Meer en meer architecten, aannemers en bouwbedrijven specialiseren zich in renovatie.Deze renovatiebijbel wil je bij je levenswerk van kopen en verbouwen een helpende hand toereiken. Het geeft een helder overzicht van materialen, technieken, inspirerende voor en na beelden, creatieve ideeën en toepassingen. De vele concrete realisaties van architecten, interieurarchitecten maken van dit handboek de ultieme leidraad bij de realisatie en inrichting van je eigen huis.