'Pensioenplan N-VA is Verarming van de Vlaming: tot 275 euro minder pensioen per maand'
'Pensioenplan N-VA is Verarming van de Vlaming: tot 275 euro minder pensioen per maand'
Het pensioenvoorstel van de N-VA snijdt diep in de pensioenrechten van de hardwerkende Vlaming, schrijft Kim De Witte, pensioenspecialist bij PVDA+. 'Het pensioenluik in het plan V staat veel meer voor 'Verarming van de Vlaming' dan voor 'Verandering voor Vooruitgang'.'
Delen:
Open VLD en SP.A scherp voor toerisme-idee Bourgeois: 'Vlaanderen op zijn slechtst'
Open VLD en SP.A scherp voor toerisme-idee Bourgeois: 'Vlaanderen op zijn slechtst' Open VLD en SP.A zijn het niet eens met de manier waarop N-VA-minister van Toerisme Geert Bourgeois de registratie eist van mensen die toeristen via het web in eigen huis een bed aanbiedt. 'Dit is Vlaanderen op zijn slechtst.'
Delen:
Geert Bourgeois: 'Aanpak Uber en Airbnb niet hetzelfde'
Geert Bourgeois: 'Aanpak Uber en Airbnb niet hetzelfde' Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois (N-VA) benadrukt dat de Vlaamse aanpak van verhuurwebsites als Airbnb en Couchsurfing niet op één lijn zit met het Brusselse verbod op Uber-taxi's.
Delen:
Michaël Merrigan
Boete voor couchsurfing? Overheid moet spontane gastvrijheid net aanmoedigen
— Michaël Merrigan
Delen:
Mogelijke spoorstakingen op 22 april en begin mei
Mogelijke spoorstakingen op 22 april en begin mei
Er dreigt een algemene spoorstaking aan te komen begin mei. Dat zegt Jean Pierre Goossens, algemeen secretaris bij de socialistische vakbond ACOD Spoor. Ook op 22 april worden acties verwacht.
Delen:
Nederlandse pedofielenvereniging Martijn moet ontbonden worden
Nederlandse pedofielenvereniging Martijn moet ontbonden worden Het hoogste Nederlandse rechtscollege oordeelt dat de activiteiten van de pedofielenvereniging Martijn schadelijk zijn voor kinderen en dat de organisatie ontbonden moet worden.
Delen:
Pro-Russische separatisten in Donetsk negeren akkoord
Pro-Russische separatisten in Donetsk negeren akkoord
De pro-Russische separatisten in Donetsk weigeren te ontwapenen en het regeringsgebouw te verlaten dat ze bezet houden. Zo verwerpen ze het akkoord dat eerder in Genève werd goedgekeurd door Rusland, Oekraïne, de VS en de Europese Unie.
Delen:
Overlevende van schipbreuk Zuid-Korea pleegt zelfmoord
Overlevende van schipbreuk Zuid-Korea pleegt zelfmoord De adjunct schooldirecteur van een school waarvan leerlingen vermist zijn na de schipbreuk voor Zuid-Korea is dood teruggevonden.
Delen:
Minstens 12 doden bij lawine Mount Everest
Minstens 12 doden bij lawine Mount Everest Er zijn minstens 12 doden gevallen bij een lawine op de Mount Everest in Nepal. Het zou gaan om lokale gidsen. Enkele anderen zijn vermist. Dat meldt Belga. Het ongeval is het dodelijkste ooit op De Mount Everest.
Delen:
Wikipedia kan griep voorspellen
Wikipedia kan griep voorspellen
Via Wikipedia is het mogelijk het aantal nieuwe gevallen van griep op de voet te volgen. Dat kan dankzij een nieuw algoritme dat in de Verenigde Staten is uitgewerkt.
Delen:
Meer nieuws
24-urenstaking bij Lunch Garden
Tv-tip: Lantana @ Eén (23.15u)
Band van de Dag #94: Warpaint
Meest gelezen
1
Eieren gezond of niet? 10 feiten
2
Daling overheidsbeslag: de epo-cijfers van de regering-Di Rupo
3
Hoe één plasje 144 miljoen liter drinkwater verpest
4
Indrukwekkend: In 4 minuten tackelen joods en islamitisch meisje wederzijdse vooroordelen (video)
5
CD&V wil opnieuw Vlaamse regering leiden
Stel uw vraag aan Frank Van Massenhove, topman FOD Sociale Zekerheid
Heeft u een originele en relevante vraag voor Frank Van Massenhove, topman FOD Sociale Zekerheid? Stel ze hier en maak kans op twee filmtickets. Stel uw vraag aan Frank Van Massenhove, topman FOD Sociale Zekerheid
Delen:
Ignace Demaerel
Goede Vrijdag: de link tussen het lijden van Jezus en de rechten van de mens
— Ignace Demaerel
Delen:
'Nieuwe app vergroot de kans op het krijgen van een dochter'
'Nieuwe app vergroot de kans op het krijgen van een dochter' De app 'StorkDiet/Girl app' is best controversieel omdat de app beweert dat je door het eten van bepaalde voedingsmiddelen de kans vergroot om een meisje te krijgen. Dat schrijft de Daily Mail.
Delen:
Verkiezingsenquête 2014: op welke partij stemt u?
Verkiezingsenquête 2014: op welke partij stemt u? Knack.be is benieuwd naar wat u denkt over de verkiezingen. Moet de stemplicht afgeschaft worden? Wil u ook voor coalities kunnen stemmen? Moet er een maximumleeftijd komen? En vooral: wie krijgt uw stem op 25 mei 2014?
Delen:
Zo ontsnapt u aan een bijenzwerm op een golftoernooi (video)
Zo ontsnapt u aan een bijenzwerm op een golftoernooi (video) Tijdens de Malaysian Open golf in Kuala Lumpur maakte de Spanjaard Pablo Larrazabal het engste moment uit zijn carrière mee.
Delen:
In beeld: de regenbooglooks van Kate Middleton
In beeld: de regenbooglooks van Kate Middleton Momenteel verblijven de Britse royals in Australië voor hun grote tournee 'down under'. Bij elke officiële ontmoeting komt Kate Middleton stralend voor de dag. Wij maakten een voorlopig overzicht van haar erg kleurrijke looks.
Delen:
Deze week in Knack
Yasmine Kherbache en Elio Di Rupo: 'Wij zijn allebei vruchten van de welvaartsstaat'
Hoe crazy was Dexia: CEO Karel De Boeck
Het Brussel-rapport: de feiten en de cijfers