Video | Wereld

“Trump schond handelsembargo Cuba” (video)

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in 1998 het Amerikaanse handelsembargo tegen Cuba geschonden. Dat onthult het Amerikaanse weekblad Newsweek.

Dat is opvallend, want Trump zei toen dat hij geen zaken wou doen in het land van Fidel Castro. Wanneer Donald Trump voor het eerst presidentskandidaat probeerde te worden in 1999, beweerde hij bij hoog en bij laag dat hij er nog niet aan dacht om zaken te doen met Cuba.

Vandaag blijkt dat niets minder waar is: een jaar eerder spendeerde zijn bedrijf maar liefst 68.000 dollar aan zakenreizen in het land.

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in 1998 het Amerikaanse handelsembargo tegen Cuba geschonden. Dat onthult het Amerikaanse weekblad Newsweek. Dat is opvallend, want Trump zei toen dat hij geen zaken wou doen in het land van Fidel Castro. Wanneer Donald Trump voor het eerst presidentskandidaat probeerde te worden in 1999, beweerde hij bij hoog en bij laag dat hij er nog niet aan dacht om zaken te doen met Cuba. Vandaag blijkt dat niets minder waar is: een jaar eerder spendeerde zijn bedrijf maar liefst 68.000 dollar aan zakenreizen in het land.

Partner Content