"Sperma Strauss-Kahn op kledij kamermeisje"

23/05/11 om 15:13 - Bijgewerkt om 15:13

Uit dna-analyse van de kledij van het veronderstelde slachtoffer van voormalig IMF-topman Dominique Strauss-Kahn blijkt dat er sporen van sperma van hem gevonden zijn, zo meent de Franse website atlantico.fr te weten.

"Sperma Strauss-Kahn op kledij kamermeisje"

© Reuters

Atlantico.fr is een rechtse website die wordt geleid door een voormalig communicatieadviseur van de Franse president Nicolas Sarkozy, politiek rivaal van Strauss-Kahn.

De site baseert zich op een bericht van de NYPD, de politie van New York, dat zondag naar de Franse overheid zou zijn gestuurd. De resultaten van de dna-analyse zullen, aldus de website, maandag bekendgemaakt worden.

Voorts zou ook een stukje van het tapijt zijn onderzocht, waarop het veronderstelde orale geslachtsverkeer zou hebben plaatsgevonden.

De voormalige topman van het IMF werd vrijdag uit de gevangenis van Rikers Island vrijgelaten na het betalen van een borgsom van 1

miljoen dollar cash en 5 miljoen waarborg. De 62-jarige Fransman verblijft nu onder huisarrest in New York. Hij draagt ook een elektronische enkelband en wordt de klok rond bewaakt. (Belga/TE)

Lees meer over:

Onze partners