Waarom wij zot zijn van vrouwen

Philippe Rogge - Verschillende studies tonen aan dat een hoger aantal vrouwen in directiecomités voor meer integriteit zorgt. Ook in de politiek zien we steeds meer vrouwen in leidinggevende functies.


Het F-woord

Sofie Albrecht - Ik beken: het stoort me dat jonge meisjes griezelen van het woord feministe.Follow the money

Marleen Teugels - Wanneer complexe dossiers op het eerste gezicht niet duidelijk zijn voor journalisten, loont het om ze vanuit een financiële hoek te bekijken. Dat gaat ook op voor vrouwenzaken.Internationale Vrouwendag strijdt tegen geweld op vrouwen

Internationale Vrouwendag strijdt tegen geweld op vrouwen

Internationale Vrouwendag -een dag die vrouwen wereldwijd inspireert en steunt - vindt plaats op 8 maart. Dit jaar zal de Vrouwendag in het teken staan van geweld op vrouwen en hier rond worden verschillende initiatieven en evenementen georganiseerd.


100 girlpowersongs met ballen

100 girlpowersongs met ballen

Of u nu een hot mama, een riot grrrl, een fembot of een independent woman bent; van deze liedjes voelt u het tintelen in uw tenen en beuken in uw strijdvaardig gebalde vuisten.
Aan al mijn oestrogeenzusters: stop met zeuren

Véronique Goossens - Aan alle jonge dames die nog op zoek zijn naar een partner of van plan zijn een gezin te stichten, zou ik willen zeggen: bespreek je professionele ambities met je partner voor je aan kinderen begint.