Fox News toont live hoe man zichzelf voor de kop schiet (VIDEO)

29/09/12 om 02:16 - Bijgewerkt om 02:16

Op de Amerikaanse nieuwszender Fox News was live te zien hoe een man zichzelf een kogel door het hoofd schoot na een politie-achtervolging in Arizona.

Fox News toont live hoe man zichzelf voor de kop schiet (VIDEO)

Fox bracht vrijdag live verslag uit van een wilde politie-achtervolging in de buurt van Phoenix (Arizona). Op een bepaald moment rijdt de verdachte met zijn wagen van de weg, stapt uit en zet het op een lopen. Net op het moment dat Fox-nieuwsanker Shepard Smith zegt dat het altijd uitkijken is hoe zo'n zaken aflopen, stopt de verdachte met lopen, zet een geweer tegen zijn hoofd en haalt de trekker over.

Excuses

De uitzending werd bruusk afgebroken en er werd snel overgeschakeld naar een reclameblok. Nadien gaf presentator Smith toe dat de zender een fout had gemaakt. Normaal gezien worden dergelijke achtervolgingen met vijf seconden vertraging uitgezonden, zodat er indien nodig tijdig kan ingegrepen worden. Maar dit keer liep het dus fout. Smith verontschuldigde zich bij de kijkers: "Het spijt ons allemaal. Die beelden hoorden niet thuis in de uitzending", zei hij.

Lees meer over:

Onze partners