Daders groepsverkrachting in India wilden slachtoffer nadien overrijden

02/01/13 om 10:03 - Bijgewerkt om 10:03

Terwijl het wereldwijd protest tegen een groepsverkrachting in India blijft toenemen, raakt bekend dat de daders van plan waren het slachtoffer na de gruwelijke feiten te overrijden.

Daders groepsverkrachting in India wilden slachtoffer nadien overrijden

© belga

De daders van de brutale groepsverkrachting in India wilden hun slachtoffer, dat aan de gevolgen van de verkrachting overleed, na de gruwelijke feiten overrijden. Dat melden verschillende media op basis van een politierapport.

Een 23-jarige studente werd op 16 december het slachtoffer van een groepsverkrachting op een bus in New Delhi. Nadien werd ze samen met een vriend geslagen met ijzeren staven en uit de bus gesmeten.

Politierapport

Toen de vriend van de studente zag dat de busbestuurder aanstalten maakte om het meisje te overrijden, kon hij haar nog net op tijd wegtrekken, zo blijkt uit het 1.000 pagina's tellende politierapport dat aan het gerecht wordt overgemaakt.

Bewijs

Volgens verschillende media zou de jonge vrouw drie van haar aanvallers hebben gebeten in een poging om te ontsnappen. Die verwondingen zullen, samen met het aangetroffen bloed, sperma en haartjes en de verklaring van de vriend van het slachtoffer dienen als bewijs tegen de beschuldigden.

Zes mannen werden opgepakt en aangeklaagd voor moord. Vijf van hen verschijnen donderdag voor de rechter. Een zesde verdachte van 17 jaar oud zal voor de jeugdrechter worden gebracht. (Belga/EE)

Onze partners