Canadian psycho pleegde mogelijk ook moord in Los Angeles

08/06/12 om 03:21 - Bijgewerkt om 03:21

De Canadese politie houdt het voor mogelijk dat 'Canadian psycho' Luka Rocco Magnotta een 66-jarige man vermoord heeft in LA. Diens afgehakte ledematen werden teruggevonden bij de beroemde 'Hollywood'-letters in de heuvels boven de stad.

Canadian psycho pleegde mogelijk ook moord in Los Angeles

© Reuters

De moord gebeurde in januari. Volgens de woordvoerder van de politie van Montreal zou ook Magnotta rond die tijd aan de Amerikaans westkust geweest zijn.

Onthoofd

Het hoofd, de handen en voeten van het slachtoffer, de 66-jarige Hervey Medellin, werden teruggevonden op de heuvel waar ook de fameuze witte letters die samen het woord 'Hollywood' vormen zich bevinden.

"Het probleem met onze verdachte is dat hij veel reisde, zei Ian Lagrenière, de politiewoordvoerder. "Het is dus moeilijk om zijn route in kaart te brengen."

Ledematen in de post

Pornoacteur Magnotta zit nog steeds in de cel in Berlijn. Hij wordt ervan verdacht dat hij een 33-jarige Chinese student vermoord heeft in Montreal, waarna hij diens ledematen naar een aantal Canadese scholen en politieke partijen opgestuurd zou hebben.

Aan zijn bijnaam 'Canadian psycho' kwam Magnotta omdat hij een video van zijn misdaad op het internet gezet zou hebben. Daarin gebruikte hij muziek uit de film 'American Psycho'.(Belga/TV)

Onze partners