Bunga-bunga: de liefdesliedjes van Berlusconi

23/11/11 om 16:07 - Bijgewerkt om 16:07

Silvio Berlusconi mag dan net gedwongen ontslag genomen hebben, zijn nieuw album met liefdesliedjes 'De Ware Liefde' ligt wel mooi in de winkel.

De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi begon zijn carrière als charmezangen op cruiseschepen. De liefde voor de smartlap heeft hem nooit losgelaten, en dat zullen we geweten hebben met 'Il Vero Amore', De Ware Liefde, zijn nieuw album. De door vele seksschandalen geplaagde ex-premier wordt bijgestaan door (echte) zanger Mariano Apicella. Berlusconi schreef tien van de elf nummers zelf, Apicella zorgde voor muziek en zang.

De twee kennen elkaar al jaren. In 2003 leerden ze elkaar kennen in een restaurant nabij de Vesuvius, zei de zanger onlangs nog tegen de media. Het is dan ook niet de eerste keer dat het duo een album uitbrengt. In 2003 kwam hun eerste werk 'Meglio 'na canzone' (Beter een Liedje) uit, eind 2006 volgde een tweede album met de titel 'L'ultimo Amore' (De Ultieme Liefde).

Het album zou al eerder op de markt komen, maar door de eurocrisis en de Italiaanse economische en financiële problemen, besloot Il Cavaliere even te wachten met zijn nieuwe album. (Belga/SD)

Lees meer over:

Onze partners