Wanted Western Legends: DVD's The Good, The Bad and The Ugly - The Quick and the Dead - True Grit

Onvergetelijke filmervaringen die je steeds weer opnieuw wil beleven. Deze week de losse delen verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel: The Good, The Bad and The Ugly - The Quick and the Dead - True Grit

Wanted Western Legends: DVD's The Good, The Bad and The Ugly - The Quick and the Dead - True Grit

© Lezersvoordeel

5,95 per titel

THE GOOD , THE BAD AND THE UGLY

Sergio Leone, 1966, 161 minuten.

Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Eli Wallach Muziek: Ennio Morricone

"Deze film staat in de IMDb-Top 250 op de achtste plaats en is tevens de hoogst genoteerde western. Hij werd opgenomen in Italië en Spanje. Alleen de drie hoofdrolspelers _ Clint Eastwood, Lee Van Cleef en Eli Wallach _ spraken hun tekst in het Engels in. Alle andere acteurs spraken in het Italiaans en werden nagesynchroniseerd."

THE QUICK AND THE DEAD

San Raimi, 1995, 107 minuten

Sharon Stone, Russell Crowe, Gene Hackman, Leonardo DiCaprio

"Russell Crowe was op het moment van de film nog een onbekende acteur. Hij kreeg toch een rol omdat Sharon Stone hem gekozen had om mee te spelen in de film. In een bepaalde scène geeft het personage van Gene Hackman het personage van Sharon Stone een klap. Dit stond niet in het scenario en haar verbaasde reactie is dan ook niet gespeeld."

TRUE GRIT

Henry Hathaway, 1969, 128 minuten

John Wayne, Dennis Hopper, Robert Duvall

Muziek: Elmer Bernstein

"Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Charles portis. John Wayne won een Oscar voor zijn vertolking. Ook Elvis Presley werd overwogen voor een rol, die uiteindelijk naar Glen Campbell ging."

Download hier de voordeelbonnen

Onze partners