Roularta-bladen op iPad

08/07/10 om 14:35 - Bijgewerkt om 14:35

De Belgische nieuwsmagazines Knack, Le Vif, Trends N/F, Sport Voetbalmagazine en Sport Footmagazine, van Roularta Media Group, zijn donderdag, als los nummer of op abonnementsbasis, op iPad te lezen via zinio.com. Binnenkort volgt voor deze titels ook een eigen iPhone- en iPad-applicatie.

Roularta-bladen op iPad

© EPA

Parallel lanceert Roularta een nieuwe formule: een betalend model voor een totaal abonnement. Het magazine wordt met de post toegestuurd, maar de abonnee heeft al toegang tot de e-versie van zijn blad vanaf 21 uur de dag voor publicatie.

Deze service wordt op korte termijn ook beschikbaar via iPad, iPhone en andere smartphones. De extra functionaliteiten zijn gratis en hebben dus geen invloed op de abonnementsprijzen die geldig blijven.

Via deze nieuwe opstelling krijgt de abonnee ook toegang tot een elektronisch archief, met de mogelijkheid opzoekingen te doen in de voorbije jaargangen en de gevonden teksten weer te geven in hun oorspronkelijke versie (pdf) met foto's en grafieken.

In het najaar volgt ook nog een op maat gemaakte alert-service: de lezer krijgt informatie toegestuurd in functie van vijf gekozen thema's.

De abonnees van Trends krijgen bovendien elke maand exclusieve toegang tot een online-dossier rond belangrijke maatschappelijke thema's, gerealiseerd in samenwerking met Econopolis van de bekende econoom Geert Noels.

De nieuwssites van de magazines, zoals Knack.be, blijven gratis toegankelijk voor het publiek.

Knack op iPad via Zinio.com

Lees meer over:

Onze partners