MijnTVgids

MijnTVgids presenteert de dagelijkse tv-kost in een menustructuur. Wanneer je online bent, laadt de app gegevens van alle tv-programma’s meteen in, tot zeven dagen op voorhand.

Er bestaan tientallen tv-gidsen voor mobiele telefoons, maar als beste en meest volledige schoof de jury unaniem deze vooruit.

MijnTVgids presenteert de dagelijkse tv-kost gewoon in een menustructuur, zoals zowat alle andere mobiele tv-gidsen, maar volgens ontwikkelaar Appstrakt zit de echte kracht van de app onder de motorkap. ‘Wanneer je online bent, laadt de app gegevens van alle tv-programma’s meteen in, tot zeven dagen op voorhand’, zegt Thomas Van Sundert van Appstrakt. ‘Op die manier heb je altijd toegang tot het tv-aanbod, ook als je in een ondergrondse parkeergarage zit, of op een andere locatie zonder internet. We vonden het belangrijk dat die informatie ook offline beschikbaar is: kijken wat er ’s avonds op televisie komt, doe je bijna per definitie in een dood moment, dat je bijna nooit zelf kiest. Dus moet de informatie die je zoekt altijd beschikbaar zijn.’

Een andere troef van deze tv-gids is dat Appstrakt samenwerkt met een goede contentleverancier. ‘Van alle mobiele en online-tv-gidsen heeft deze de compleetste gegevens’, zegt ook Gregory Janssens van Nokia.

MijnTVgids
Platform: iOS, Android, Symbian, Windows Phone Prijs: gratis

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content