iPad gelanceerd in België, geen stormloop

23/07/10 om 15:25 - Bijgewerkt om 15:25

Het nieuwe hebbedingetje van Apple ligt sinds vrijdag in de rekken van alle Apple Stores en Apple's Autorized Resellers. Tot een grote stormloop is het niet gekomen.

iPad gelanceerd in België, geen stormloop

© Belga

De iPad is eindelijk ook in België verkrijgbaar. Het nieuwe hebbedingetje van Apple ligt sinds vrijdag in de rekken van alle Apple Stores en Apple's Autorized Resellers. Tot een grote stormloop is het niet gekomen.

"We gingen ervan uit dat wie absoluut als een van de eersten een iPad wilde hebben, er al eentje gekocht heeft in het buitenland," zei Jurriaan Trommels van Apple Benelux aan Belga.

Hoeveel iPads er in België al verkocht werden, kon Trommels nog niet vertellen. Mediamarkt België verwacht tegen zaterdagavond zo'n 2.000 toestellen te zullen hebben verkocht.

Naast België werd de iPad vrijdag ook gelanceerd in Hong Kong, Ierland, Luxemburg, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk en Singapore.

De iPad, die het midden houdt tussen een smartphone en een laptop, is al sinds april te koop in de Verenigde Staten. Het succes was zo groot dat de Europese lancering uitgesteld werd.

De adviesprijzen van de iPad in België zijn:

16 GB Wifi-versie: 499 euro

32 GB Wifi-versie: 599 euro

64 GB Wifi-versie: 699 euro

16 GB Wifi + 3G: 599 euro

32 GB Wifi + 3G: 699 euro

64 GB Wifi + 3G: 799 euro

Demo Apple iPad:

Lees meer over:

Onze partners