"iPad bezitters zijn egoïstisch en onvriendelijk"

04/08/10 om 14:52 - Bijgewerkt om 14:52

Uit een onderzoek onder 20.000 Amerikanen blijkt dat veel mensen een negatief beeld hebben van de iPad gebruiker.

"iPad bezitters zijn egoïstisch en onvriendelijk"

© Belga

Volgens The Daily Mail ziet men de bezitters van deze nieuwe Apple gadget als 'egoïstisch' en 'onvriendelijk'.

"De volgende keer dat je iemand in de trein bezig ziet met dit apparaat, troost jezelf dan met het feit dat dit waarschijnlijk geen leuk persoon is", concludeert The Daily Mail na het zien van de onderzoeksresultaten. Tim Koelkebeck van MyType doet hier nog een schepje bovenop door te melden: "iPad gebruikers zijn zes keer zo vaak rijke, hoogopgeleide, macht hongerige, niet leuke uitslovers van tussen de 30 en 50 jaar."

"Het zijn zelfzuchtige workaholics met een overweldigende interesse in zaken doen en financiën. Ze streven macht en status na en ze zullen echt niemand helpen bij het oversteken", aldus Koelkebeck over de uitkomst van zijn eigen enquête. Mensen die kritiek hebben op de iPad komen volgens hem echter ook niet al te best uit de bus.

Eenvoud en sex appeal

"Door uit te halen naar het apparaat voorzien zij zichzelf van een bepaald statement waardoor ze beter kunnen omgaan met hun eigen falen. Als een mainstream apparaat dat zijn succes vooral te danken heeft aan eenvoud en sex appeal, is de iPad dus eigenlijk alles wat zij niet zijn", aldus Koelkebeck van MyType.

Elsevier.nl

Lees meer over:

Onze partners