iPad 2 vrijdagnamiddag in de rekken

24/03/11 om 15:46 - Bijgewerkt om 15:46

De opvolger van de populaire tablet van Apple, de iPad 2, is vanaf vrijdag 25 maart in Belgische winkels te koop vanaf 479 euro.

De iPad 2 is sneller dan de eerste, heeft twee camera's en is zowel in het wit als zwart te verkrijgbaar. Hoewel het toestel 33 procent dunner en tot 15 procent lichter is dan haar voorganger, heeft het dezelfde gebruiksduur van 10 uur.


In België is de nieuwe tablet in verschillende vestigingen te verkrijgen. De Apple Online Store biedt het product aan vanaf 14 uur, terwijl de meeste andere verkooppunten de iPad 2 om 17 uur op de rekken zullen plaatsen. Je kunt hem kopen in de Switch, Fnac, Media Martk, Saturn en Vanden Borre.

Kostenplaatje Het nieuwste product van het Amerikaanse elektronicabedrijf is vanaf 479 euro te koop. Wie meer geheugen en extra toepassingen wil, betaalt tot 799 euro voor een iPad 2 met Wi-Fi, 3G en een geheugen van 64 GB.

Vorig jaar werden op de eerste dag van de verkoop 300.000 iPads verkocht. Kenners verwachten dat nog meer mensen een nieuwe iPad willen. De Belgische winkelketen van Apple, Switch, denkt dat het toestel snel zal uitverkocht zijn. Veel mensen plaatsten immers al een reservatie. In de Verenigde Staten was de vraag op de releasedag zo groot dat de levertijd opliep tot 2 à 3 weken.

Sara Morillo

Lees meer over:

Onze partners