Hoi hologram!

06/01/12 om 16:10 - Bijgewerkt om 16:10

De nieuwste communicatietechnologieën bieden ongeziene mogelijkheden voor productdemonstraties, powerpointpresentaties en webshops. Maar ook beurzen zien er straks mogelijks helemaal anders uit.

Hoi hologram!

Waar bedrijfsstanden nu nog opgetrokken zijn uit mdf en gebrande balies, ontmoeten we straks wellicht telkens veranderende en tot op de seconde te plannen 3D projecties. Binnen een minutieus opgebouwde stand, zorgen 4 projectoren voor een hologram dat aan elke zijde te bekijken valt. Spectaculair, uiterst mobiel en waarlijk vernieuwend. Bovendien heb je geen smartphone of augmented reality-goggles nodig om de 3D beelden te zien. Ze verschijnen en bewegen in de door jouw afgebakende zone en vormen zo een nimmer vervelend schouwspel. Een droom voor pakweg autofabrikanten en industriële machine, aangezien je naast het productieproces ook een oneindig aantal modellen kan tonen. Kortom: meer waar voor je peperduur gehuurde beursoppervlakte.


Tot voor kort gaven 3D projecties vooral een 3D illusie, zonder dat ook werkelijk te zijn. Ook prima en even spectaculair als je een podiumervaring wil creëren. Dankzij deze hologrammen kan je zelfs een muzikanten op verschillende continenten live het podium laten delen. Hoe men dat precies voor elkaar krijgt, zie je hier:

Lees meer over:

Onze partners