Video | Nieuws

PSG schakelt Chelsea uit na verlengingen

Paris Saint-Germain heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. Het schakelde Chelsea uit na verlengingen. Eden Hazard leek de matchwinnaar te gaan worden, maar zes minuten voor tijd kopte Thiago Silva de 2-2 binnen. PSG gaat door op basis van uitdoelpunten. Het speelde ook anderhalf uur met tien man na een rode kaart voor sterspeler Zlatan Ibrahimovic. De eerste helft in Chelsea-PSG blonk niet uit op vlak van kansen. Scheidsrechter Björn Kuipers eiste een hoofdrol op met enkele discutabele beslissingen. Na een halfuur trok hij rechtstreeks rood voor Zlatan Ibrahimovic, na een tackle op Oscar. De Zweed kwam wild in, maar toch was de rode kaart een strenge beslissing van de Nederlandse scheidsrechter. Enkele minuten later kreeg Chelsea ook geen strafschop na een fout van Cavani op Diego Costa. Na een eerste helft die bol stond van de incidenten was het 0-0.