Vergeet Barbie, hier is Kate

10/03/11 om 09:56 - Bijgewerkt om 09:56

Er komt maar geen eind aan de eindeloze lange reeks Kate & William-gadgets.

Vergeet Barbie, hier is Kate

Naar aanleiding van het koninklijke huwelijk van de Britse prins William en het burgermeisje Kate Middleton brengt internetbedrijf Franklin Mint een barbie-achtige pop uit naar de beeltenis van Kate Middleton. De Kate-pop maakt deel uit van een poppenset waarvan de bruidversie pas na het huwelijk zal worden aangeboden.

Franklin Mint heeft al een uitgebreide prinses Diana-collectie in haar gamma. Voor een royale 195 dollar kan u nu ook de Kate-pop in huis halen.

Internet

De verwachtingen rond het huwelijk van William en Kate biedt wereldwijd heel wat mogelijkheden voor nternetbedrijven. Het huwelijk zou wel eens alle vorige records inzake de verkoop van officiële en onofficiële merchandise kunnen breken dankzij het net.

Buckingham Palace legt er zich bij neer dat het geen controle heeft over de aangeboden items in het kader van het huwelijk. Zo zullen de Britse Royals minder opgetogen zijn met bijvoorbeeld de koninklijke kotszakjes, de 'No More Waity, Katie'-nagellak en de condooms met de naam 'Crown Jewels'.

Bij koningin Elizabeth staan ongetwijfeld de traditionele porseleinen borden en herinneringsmokken met de foto van William en Kate op de schouw.

Onze partners