"Lees" Playboy in 3D

14/05/10 om 13:27 - Bijgewerkt om 13:27

En maak uw fantasie waar.

Playboylezers die er af en toe van dromen om de naaktmodellen in hun favoriete magazine tot leven te zien komen, kunnen hun fantasie werkelijkheid laten worden.

De juni-editie van het magazine bevat voor het eerst een model in 3D, met name de Amerikaanse Hope Dworaczyk, beter bekend als het 51e Playmate of the Year.

Op het eerste gezicht geeft Dworaczyk een ietwat wazige indruk, maar met het 3D-brilletje, dat met het magazine meegeleverd wordt, zal de wereld er voor de heren ongetwijfeld opnieuw een stuk mooier en naar verluidt 3D-gewijs ook "iets groter" uitzien.

Hugh Hefner, de oprichter van Playboy, heeft niet lang moeten aarzelen om op de kar van de 3D te springen. "Wat willen mensen het liefst in 3D zien? Een naakte vrouw natuurlijk", oordeelt Hefner wellicht terecht.

Blauw haar

Al begrijpt de 84-jarige Playboybaas de commotie rond het hele 3D-gebeuren niet helemaal "Ik ben geen grote fan van de 3D, ik neem al genoegen met een 2D", aldus Hefner.

Het is niet de eerste keer dat Playboy met een stunt de dalende verkoop van het blad probeert op te krikken. Enkele maanden geleden zette Playboy nog het blauwharige tekenfilmpersonage Marge Simpson op de cover.

De verkoop van het blad daalde van 3,15 miljoen exemplaren in 2006 naar een huidige 1,5 miljoen. Het blad hoopt vooral opnieuw jongere lezers te kunnen aanspreken.

Lees meer over:

Onze partners