Is dit de geest van prinses Diana of een optische illusie? (video)

18/01/12 om 09:54 - Bijgewerkt om 09:54

Britse media zijn in de ban van een video waarop een spookachtige figuur die lijkt op prinses Diana te zien zou zijn in een glasraam in een kerk.

Is dit de geest van prinses Diana of een optische illusie? (video)

De video (zie onder artikel) werd gemaakt door Chinese toeristen in een kerk in de Schotse stad Glasgow. Volgens Michael Cohen, die zich al jaren bezighoudt met paranormale verschijnselen en die de beelden toegestuurd kreeg, gaat het om een van de 'duidelijkste' paranormale beelden die hij al in handen kreeg.

Familie

Toen de Chinese toeristen aan het filmen waren in de kerk, hadden ze naar verluidt niets in de gaten. Ze deden de opmerkelijke ontdekking pas na hun vakantie thuis.

Vooral het feit dat de beelden werden gemaakt in Glasgow, vergroot het mysterie. De moeder van prinses Diana bracht een groot deel van haar leven door in Schotland, en overleed er in 2004.

Cohen: "Ik ben de film, samen met andere wetenschappers, aan het bestuderen. Het kan zijn dat het een optische illusie is, maar het kan ook echt een spook zijn, misschien zelfs prinses Diana. Spoken verschijnen soms in plaatsen die een verband hebben met hun leven en familie. We willen meestal niets met de doden te maken hebben, maar de geesten moeten misschien nog onafgemaakte zaken met ons afhandelen".

Prinses Diana kwam in augustus 1997 op haar 36ste om het leven bij een auto-ongeluk in een tunnel in Parijs. (KVDA)

Lees meer over:

Onze partners