Hilariteit op Twitter: Wie is barraco barner?

07/03/14 om 15:05 - Bijgewerkt om 15:07

Een Britse schoonheidsspecialiste is op het internet het mikpunt van spot, nadat ze een tweet verspreidde met de boodschap 'onze president barraco barner'.

De 20-jarige Britse schoonheidsspecialiste Gemma Worrall wilde haar bezorgdheid over het conflict tussen Oekraïne en Rusland delen en verspreidde een tweet met de boodschap: "onze president barraco barner."

Een grote spellingsblunder, die niet onopgemerkt voorbijging. Nog voor Worrall de tijd had om de tweet te verwijderen, werd hij al meer dan zesduizend keer gedeeld. Menig twitteraars dreven de spot met haar, en reacties als "dom" en "achterlijke koe", bleven niet uit. Niet alleen spelde de vrouw de naam van de Amerikaanse president verkeerd, bovendien is het niet haar president, aangezien Worrall in Groot-Brittannië woont.

Zelf reageerde ze door te stellen: "Ok, ik begrijp het: politiek is duidelijk niet mijn ding." Daarnaast vroeg ze om te stoppen het retweeten van haar boodschap. "Laat me gerust."

Ondertussen is de hashtag #Barracobarner ontzettend populair in Groot-Brittannië en werden parodie-accounts @Barracobarner en @Michelleobarner gecreëerd. (AVE)

Lees meer over:

Onze partners