Een originele manier om uw partner te dumpen

06/06/13 om 15:21 - Bijgewerkt om 15:21

Wie op een originele manier van de partner af wil, kan misschien zijn of haar voordeel doen met een dumpbrief die circuleert op het net.

Op zoek naar een originele manier om uw partner te dumpen? Er doet al enkele dagen een dumpbrief de ronde op het net. De spitsvondige brief zou bedrogen partners op ideeën kunnen brengen.

Het is niet zo een schitterend idee om je Facebookprofiel te laten openstaan als je je partner bedriegt. Die zou wel eens op compromitterende berichten kunnen stuiten. Het overkwam een man. Nadat zijn vriendin op Facebook ontdekte dat hij haar bedroog met een zekere Kelsi, schreef ze een verrassende brief.

Daarin legt ze aan haar ex-vriend uit dat ze al zijn spullen ingepakt heeft maar dat hij een spelletje zal moeten spelen om ze terug te krijgen. Om zijn kleren terug te vinden, zal hij naar de plaats moeten trekken waar ze elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Zijn videogames bevinden zich waar ze voor het eerst gekust hebben. En zijn televisietoestel? Daarvoor zal hij moeten teruggaan waar ze "het" voor het eerst gedaan hebben. De bedrogen vrouw besluit haar brief met de opmerking dat ze niets gebroken heeft maar dat ze niet garandeert "dat er niemand anders je spullen vóór jou zal vinden".

Geïnspireerd door Amerikaanse thriller?

De schattenjacht doet denken aan die van Amy, het gestoorde hoofdpersonage van de psychologische thriller Gone Girl van de Amerikaanse Gillian Flynn. Als de auteur van de brief hetzelfde in gedachten heeft als Amy, moet 'honey' zich ernstige zorgen maken...

Lees meer over:

Onze partners