Datingapp Tinder wil u koppelen met een echte beroemdheid

13/03/14 om 12:19 - Bijgewerkt om 12:19

Ook de sterren hebben het op liefdesgebied niet altijd onder de markt. Zo blijkt dat enkele beroemdheden zich niet alleen hebben ingeschreven op de datingapp Tinder, maar zelfs een verificatiebadge hebben gevraagd. Of hoe beroemdheden blijkbaar toch geen datemagneten zijn.

Datingapp Tinder wil u koppelen met een echte beroemdheid

Actrice Lindsay Lohan. © Reuters

Tinder blijkt het platform te worden waar sterren en de gewone man samenkomen. Maar die gewone man blijkt niet altijd te geloven dat het om échte sterren gaat.

Verward met vals profiel

Medeontwikkelaar van de succesvolle applicatie, Sean Rad zegt op Time.com dat hij het afgelopen jaar regelmatig berichten heeft ontvangen van gefrustreerde sterren die er niet in slagen andere gebruikers te overtuigen dat zij het echt zijn.

Op Tinder worden enkele gegevens van uw Facebookprofiel genomen, zoals uw voornaam, leeftijd en de dingen die u leuk vindt. Vervolgens krijgt u de profielen van andere gebruikers te zien. Als de foto u niet aanstaat, veegt u die naar links recht de vuilbak in. Bent u toch geïnteresseerd dan veegt u naar rechts. Als jullie dat allebei doen, vormen jullie een 'match' en kunnen jullie gezellig aan het babbelen slaan om meer over elkaar te weten te komen.

Het probleem bij de beroemdheden is dat ze op hun Facebookprofiel vaak een andere naam gebruiken. Ook denken gebruikers al snel dat het om een vals profiel gaat en kunnen de sterren hun 'match' niet overtuigen van hun legitimiteit. Daarom vragen steeds meer beroemdheden naar een verificatiebadge zoals op andere sociale netwerken als Twitter en Facebook. Tinder zal nu een verificatieprogramma invoeren zodat de grote sterren op deze wereld op een andere manier toegang krijgen tot de applicatie.

Lindsay Lohan

De applicatie biedt de beroemdheden controle en de mogelijkheid om door alle chaos van de buitenwereld heen contact te zoeken met de mensen die ze interessant vinden. Helaas wilden de makers van Tinder niet kwijt welke beroemdheden we zoal zouden kunnen aantreffen.

Maar het werd al eerder bekend dat vele atleten tijdens de Winterspelen in Sotsji gebruik maakten van de app en ook de befaamde actrice Lindsay Lohan liet via Instagram verstaan dat ze regelmatig aan het vegen slaat op Tinder. Aan u de keuze tussen links en rechts.

Lees meer over:

Onze partners