Belgische tickets voor Londen 2012 uitverkocht

© Imageglobe

De Belgische kaartjes voor de Olympische Spelen in Londen van volgend jaar zijn uitverkocht.

De 20.000 Belgische tickets voor de Olympische Spelen in Londen van 2012 zijn allemaal de deur uit. De ticketverkoop ging op dinsdagavond 15 maart laat al van start, maar door de enorme stormloop aan gegadigden ging het onlinesysteem toen plat.

Geïnteresseerden moesten tot na het paasweekend wachten om opnieuw hun geluk te beproeven. De 8.000 resterende tickets zijn nu allemaal verkocht.

Volgens de woordvoerder van Suseia, de enige Belgische olympische ticketverkoper heeft alles goed gewerkt. “We hadden een aantal technische aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, en deze keer zijn er geen problemen geweest.”

Geen ticket, alternatieven?

Belgen die toch nog graag een ticket willen kunnen nog tot dinsdag middernacht een gooi doen naar een ticket op www.london2012.com, de officiële site van de Olympische Spelen. Nadeel daar is dat alle aanvragen in een trommel belanden en worden uitgeloot. Ten laatste op 24 juni worden de gelukkigen die een ticket krijgen, bekendgemaakt.

Suseia en het Belgisch Olympisch Comité (BOIC) doen er intussen alles aan om nog bijkomende tickets los te weken. Als de Belgische atleten het in hun respectievelijke disciplines de komende maanden goed doen is de kans op extra tickets reëel. (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content