13 video's uit 2013 die u moet gezien hebben

27/12/13 om 15:26 - Bijgewerkt op 28/12/13 om 08:09

De meest bekeken en gedeelde video's op onze website van het voorbije jaar.

U drinkt nooit nog frisdrank na het zien van deze video

Australië gaat er hard tegenaan in zijn gezondheidsboodschappen. Iemand een glas vet zien leegdrinken, is geen pretje. Maar dat is waar de consumptie van frisdrank op neerkomt. Lees meer.

'Ik wil niet bediend worden door een moslim'

In een Amerikaans verborgen camera-programma wordt gepeild naar de reacties op racisme. Een soldaat in uniform legt klaar en duidelijk uit waar Amerika écht voor staat. Lees meer.

Zo ziet een supertyfoon eruit

Een ploeg van de Amerikaanse nieuwszender CNN maakte in een hotel in Tacloban, de zwaarst getroffen stad van de Filipijnen, hallucinante beelden van de doortocht van de tyfoon Haiyan. Lees meer.

De 'stunt' van Jean-Claude Van Damme voor Volvo Trucks

De makers van de superstunt 'Epic Split' met Jean-Claude Van Damme (48 miljoen keer bekeken op YouTube) geven voor het eerst uitleg over hoe ze de spectaculaire beelden hebben gefilmd. Lees meer.

Hoe de Amerikanen leven volgens de Noord-Koreaanse propaganda

Een propagandafilmpje van het Noord-Koreaanse regime toont 'hoe de Amerikanen leven': in armzalige tentjes, koffie van sneeuw drinkend en vogels etend. Lees meer.

Vertederend: Jongen knuffelt paus en laat niet meer los

Er gaan vertederende beelden de wereld rond vanuit Vaticaanstad. De paus sprak daar afgelopen weekend duizenden gelovigen toe, toen plots een kleine jongen op het podium sprong. Hij klampte de paus vast, terwijl die ongestoord verder ging met zijn toespraak.

Kolossale bultrug komt kajakkers groeten

Enkele kajakkers uit Californië hebben de schrik, maar ook de meest indrukwekkende ervaring van hun leven opgedaan. Ze wilden in Monterey Bay walvissen in de verte gaan spotten en kregen meer te zien dan ze gehoopt hadden.

Meteorietenregen in Rusland

In het Russische Oeralgebied zijn honderden gewonden gevallen door een meteorietenregen. Volgens de overheid is er ook schade aan zo'n 3.000 gebouwen. Lees meer.

Wat als er geen zuurstof meer was gedurende 5 seconden?

Niet veel, denkt u? Was het maar waar. Lees meer.

Astronaut neemt videoclip op in de ruimte

Astronaut Chris Hadfield zingt het nummer 'Space Oddity' van David Bowie aan boord van de International Space Station. Het is meteen ook de eerste videoclip die opgenomen is in de ruimte. Lees meer.

Surfend op de hoogste golf aller tijden (video)

De 45-jarige Braziliaanse surfer Carlos Burle heeft in het Portugese Praia do Norte mogelijk op de hoogste golf aller tijden gesurft.

Zo reageert een blanke racist wanneer hij hoort dat er een Afrikaan in zijn DNA zit

Tot groot jolijt van het studiopubliek kreeg een blanke racist op een Amerikaanse televisiezender te horen dat er Afrikaans bloed door zijn aderen stroomt. Lees meer.

Het moment waarop de trein in Santiago de Compostela ontspoort

Op het internet zijn videobeelden opgedoken van het zware treinongeval in Santiago de Compostela.

Onze partners