101 manieren om geen seks te hebben

21/06/13 om 15:02 - Bijgewerkt om 15:02

Een christelijke school in Australië heeft haar leerlingen een uitgebreide lijst aanbevelingen bezorgd om geen seks te hebben op school.

101 manieren om geen seks te hebben

Het huis poetsen, weer doen alsof je kind bent, fruit plukken en het interpreteren van wolkenformaties: dat en 97 andere dingen zijn boeiender dan seks en zijn geschikt om bij verliefde leerlingen de vlinders uit de buik te halen.

De christelijke school Caloundra Christian College uit Queensland, Australië, heeft haar leerlingen met '101 things to do instead of doing it (101 dingen die je kan doen in plaats van het te doen) een uitgebreide lijst aanbevelingen bezorgd.

Het pamflet van de directie eindigt met de wijze levensles dat "de beste manier om jezelf medisch en emotioneel te beschermen, is onthouding".

Directeur Steve O'Doherty blijft achter zijn lijst staan, temeer daar de aanbevelingen ook dolle pret bevatten als bellen blazen en een balspel spelen zonder bal. "We leren de kinderen over veilige seks, waarschuwen hen voor soa's en wat je zoal moet doen om jezelf te beschermen", zei O'Doherty aan het Australische persagentschap. (Belga/TE)

Lees meer over:

Onze partners