Video | Nieuws

Obama trakteert Di Rupo op bierpakket voor verlies op WK voetbal (video)

De Amerikaanse president Barack Obama heeft ontslagnemend Belgisch premier Elio Di Rupo (PS) een pakket bier bezorgd. Obama verloor een weddenschap met Di Rupo tijdens de voorbije wereldbeker in Brazilië.

België versloeg toen de Verenigde Staten in de achtste finales. De persdienst van het Witte Huis twitterde een foto van het bier met ook een handgeschreven briefje van Obama voor Di Rupo. De Belgische ambassade in Washington liet daarop weten dat ze het bier goed ontvangen hebben: “President Obama komt zijn verloren WK-weddenschap met de Belgische premier Di Rupo na. Het bier is afgeleverd op de Belgische ambassade”

De Amerikaanse president Obama heeft Elio Di Rupo een pakket bier bezorgd. Obama verloor een weddenschap met Di Rupo tijdens de voorbije wereldbeker in Brazilië. België versloeg toen de Verenigde Staten in de achtste finales. De persdienst van het Witte Huis twitterde een foto van het bier met ook een handgeschreven briefje van Obama voor Di Rupo. De Belgische ambassade in Washington liet daarop weten dat ze het bier goed ontvangen hebben: “President Obama komt zijn verloren WK-weddenschap met de Belgische premier Di Rupo na. Het bier is afgeleverd op de Belgische ambassade”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content