Vrouw Eddy Wally is overleden

06/10/12 om 15:46 - Bijgewerkt om 15:46

In Zelzate is zaterdag Mariëtte -Mariëtje- Roegoers op 80-jarige leeftijd overleden. Ze was 57 jaar de vrouw van charmezanger Eduard Van De Walle, beter bekend als Eddy Wally.

Vrouw Eddy Wally is overleden

© Belga

In Zelzate is zaterdag Mariëtte -Mariëtje- Roegoers op 80-jarige leeftijd overleden. Ze was 57 jaar de vrouw van charmezanger Eduard Van De Walle, beter bekend als Eddy Wally. Burgemeester Freddy de Vilder bevestigt het overlijden van de vrouw van de ere-burger van Zelzate. Eddy Wally en Mariëtte leerden elkaar in de jaren 1950 kennen. Eddy verklaarde altijd dat het liefde op het eerste gezicht was. Op 19 juli 1956 trouwden ze. Ze bleven onafscheidelijk. "Een paar jaar geleden had ik kanker. Ik had nog vier dagen te leven! Maar wij zijn elkaar blijven steunen. En dat is nu het mooiste wat er is, dat we met elkaar nog alles kunnen delen", verklaarde hij in 2006 op hun 50ste huwelijksverjaardag.

De nu eveneens 80-jarige Eddy Wally werd in maart vorig jaar opgenomen met een hersenbloeding en verblijft sindsdien in rustoord Bloemenbos in Zelzate. Zijn vrouw woonde nog thuis, maar overleed er zaterdag. Een MUG-team kwam nog ter plaatse maar kon geen hulp meer bieden. (Belga/INM)

Onze partners