Prins Laurent mag op 21 juli weer in tribune

© Belga

Tijdens het defilé op de nationale feestdag zal prins Laurent zich opnieuw samen met de koning en de koningin in het openbaar vertonen.

Tijdens het defilé op de nationale feestdag zal prins Laurent zich opnieuw samen met de koning en de koningin in het openbaar vertonen. Het enfant terrible lijkt weer helemaal welkom in de koninklijke familie, weet Het Laatste Nieuws.

In maart vorig jaar ontmoette Laurent tijdens een bezoek aan Congo president Joseph Kabila. Zijn bezoek lokte felle reacties uit en Laurent werd door toenmalig premier Yves Leterme op het matje geroepen. Op officiële gelegenheden wilde koning Albert zijn zoon niet meer zien opdraven. Laurent en prinses Claire vierden de nationale feestdag vorig jaar daarom op het Vossenplein in Brussel, tussen de menigte.

Prins Laurent weer welkom op Te Deum

Op Koningsdag in november was Laurent al aanwezig op het Te Deum en nu, zo schrijft Het Laatste Nieuws, lijkt hij weer helemaal welkom in zijn familie. Op 21 juli zal Laurent samen met Claire het Te Deum in Luik bijwonen, om vervolgens in de namiddag in de koninklijke tribune het defilé te volgen. (Belga/SD)


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content