Prins Laurent bezingt zijn liefde voor prinses Claire in een persmededeling

17/01/14 om 20:00 - Bijgewerkt om 20:00

Ter gelegenheid van haar veertigste verjaardag heeft prins Laurent een officiële persmededeling rondgestuurd om van de daken te schreeuwen hoeveel hij houdt van zijn vrouw, prinses Claire.

Prins Laurent bezingt zijn liefde voor prinses Claire in een persmededeling

Prins Laurent en prinses Claire © BELGA

Prins Laurent heeft de persdienst van het Paleis een wel heel bijzondere persmededeling laten verspreiden ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van zijn vrouw. In de mededeling bezingt Laurent zijn liefde voor prinses Claire. Hij wil 'met heel zijn hart zeggen hoe gelukkig hij is dat hij haar heeft ontmoet en hoeveel hij van haar houdt.'

De mededeling van de prins is uitzonderlijk. Het lijkt erop dat hij zich nog meer als familieman en als man van het gewone volk wil profileren. Sinds zijn vader niet langer koning is, lijkt de relatie tussen Laurent en de rest van de koninklijke familie minder gespannen.

De prins gedraagt zich ook meer op zijn gemak in het bijzijn van de pers. Er zijn al maanden geen incidenten geweest rond Laurent. Dat was de voorbije jaren wel anders.

Lees hier de volledige persmededeling

"Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Prinses Claire, wil Z. K. H. Prins Laurent met heel zijn hart zeggen hoe gelukkig hij is dat hij haar heeft ontmoet, dat hij haar hoogacht, hoeveel hij van haar houdt en dat hij haar erg dankbaar is voor de prachtige kinderen die ze hebben en die hen vervullen met geluk en trots. Elke dag die voorbijgaat is een geluk om het leven met haar te delen."

Onze partners