Pippa Middleton heeft er pak aanbidders bij sinds het huwelijk van William en Kate … naast haar vriend

© Imageglobe

Op het huwelijk van prins William en Kate stal Pippa, de jongere zus van de Middletons, de show. Aanbidders lopen best niet te hard van stapel. Pippa Middleton bracht haar partner Alex Loudon mee naar het huwelijk.

Dat is dus slecht nieuws voor de Facebook-groep Pippa Middleton is single – Prince Harry likes this. Die groep heeft liefst 74.883 leden en droomde van een nieuw prinselijk huwelijk, dan tussen prins Harry en Pippa.

Een fanpagina over het figuur van Pippa Middleton die werd opgericht na haar verschijning in een nauw aansluitende jurk, heeft ook zo veel leden.

De Britse krant The Sunday Mirror zegt dat niemand zich illusies moet maken. Pippa Middleton is geen vrijgezel en heeft al 1 jaar een relatie met de bankier en ex-cricketer Alex Loudon.

“Alex heeft enkele reden om bang te zijn dat Pippa voor Prins Harry zou vallen”, zegt een vriend van de 30-jarige bankier aan The Sunday Mirror. “Harry mag dan van adel zijn, Alex behoort tot de elite en is knap en zeer rijk. Dat is exact het type van Pippa Middleton.” (SF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content