Op reis met het Kim Clijsters-vliegtuig

15/04/10 om 15:45 - Bijgewerkt om 15:45

De foto van de tennismama prijkt tijdens de zomervluchten op een van de zeven toestellen van Thomas Cook Airlines.

Op reis met het Kim Clijsters-vliegtuig

© Belga

Vergeet Mega Mindy want binnenkort is het Kim Clijsters die je aan de hemel zult zien. De foto van de tennisster zal tijdens de zomervluchten prijken op een van de zeven toestellen van Thomas Cook Airlines.

Clijsters, die sinds eind 2009 fungeert als reisambassadrice van de luchtvaartmaatschappij, vindt het "een unieke ervaring" om zo met zichzelf geconfronteerd te worden.

Voor Thomas Cook, een touroperator die zich specifiek richt op families, is Clijsters het gedroomde uithangbord voor een touroperator die zich specifiek richt op families omdat ze "een gepassioneerde moeder is die met haar gezin de hele wereld rondreist".

In de mate van het mogelijke regelt de maatschappij de reizen van de Belgische tennistrots naar de tornooien waaraan ze deelneemt.

Thomas Cook

Thomas Cook is sinds 2002 operationeel en beschikt over een vloot van zeven Airbus A-320 toestellen. Die zijn allemaal gestationeerd op Brussels Airport.

Sinds het begin van de paasvakantie maakt de maatschappij ook gebruik van de vernieuwde terminal op Zaventem, die voornamelijk bedoeld is voor touroperators.

Lees meer over:

Onze partners