Frans blad 'Closer' deelt tweede klap uit aan Hollande

17/01/14 om 11:52 - Bijgewerkt om 11:52

Het blad Closer heeft de tweede trap ontstoken van een tweetrapsraket rond het privéleven van de Franse president François Hollande door met meer details uit te pakken over zijn vermoedelijke affaire met actrice Julie Gayet.

Frans blad 'Closer' deelt tweede klap uit aan Hollande

François Hollande en Valérie Trierweiler © Reuters

Volgens Closer zou de affaire al twee jaar duren en dus zijn begonnen voor de door de socialist gewonnen verkiezingen voor het Elysée, met name tijdens de campagne. De relatie zou hoogtes en laagtes hebben gehad, met "breuken en verzoeningen".

Het weekblad meldde dat Hollande en zijn officiële gezellin Valerie Trierweiler in de zomer van 2013 apart op vakantie zouden zijn gegaan: de journaliste in Griekenland en de president met Gayet in Tulle. Daar zou iedereen het stel hebben zien rondstappen.

Closer gewaagt ook van een tweede appartement in Parijs waar de president en de actrice elkaar in het geheim zouden hebben ontmoet en van een weekeinde samen in het zuid-Franse Mougins.

Ondertussen ligt Valérie Trierweiler al zes dagen in het ziekenhuis. Ze kreeg gedurende die tijd nog altijd geen bezoekje van Hollande. (Belga/TE)

Onze partners