Echtgenote Robert Kennedy junior dood aangetroffen

17/05/12 om 11:47 - Bijgewerkt om 11:47

De tweede echtgenote van Robert Kennedy junior, de 52-jarige Mary, heeft zichzelf van het leven beroofd in haar woning in Bedford, in de staat New York.

In een mededeling bevestigt haar familie het overlijden. Volgens de krant Journal News zou de vrouw van Robert Kennedy junior, van wie hij twee jaar geleden gescheiden was, zelfmoord hebben gepleegd.

De politie van Bredford verklaarde dat iemand dood was aangetroffen in de woning van Mary Kennedy, maar weigerde de identiteit van het slachtoffer prijs te geven. "Er loopt een onderzoek", luidde het.

De 58-jarige Robert Kennedy junior is de zoon van Ethel en Robert Kennedy, die in 1968 werd vermoord in Los Angeles, en de neef van voormalig president John F. Kennedy, die in 1963 werd doodgeschoten.

Mary en Robert Kennedy junior vroegen in 2010 na zestien jaar huwelijk de scheiding aan. Ze hadden samen vier kinderen. Robert Kennedy junior is een radiopresentator en advocaat gespecialiseerd in milieuzaken. (Belga/TE)

De noodlottige familie Kennedy 1963: President John F. Kennedy wordt vermoord in Dallas, Texas.

1968: Zijn broer, Robert Kennedy, wordt doodgeschoten in Los Angeles tijdens zijn campagne voor de Democratische presidentsnominatie.

1984: Robert Kennedy's zoon David overlijdt aan een overdosis drugs.

1997: Robert Kennedy's zoon Michael sterft in een skiongeluk.

1999: JFK Jr sterft samen met zijn vrouw en schoonzus in een vliegtuigongeluk.

Lees meer over:

Onze partners