Dochter Sarah Palin trouwt dan toch met ex-vriend

14/07/10 om 17:19 - Bijgewerkt om 17:19

Bristol Palin, de dochter van de Amerikaanse politicus Sarah Palin, en haar ex-vriend Levi Johnston zijn alsnog verloofd.

Dat schrijft het Amerikaanse blad US Weekly. Sarah Palin zelf zou niet op de hoogte zijn geweest van de plannen van haar dochter.

"We hebben ons twee weken geleden verloofd", zegt de 19-jarige Bristol. "Het voelt juist aan, ook al hebben we niet de goedkeuring van onze ouders." Bristol geeft toe bang te zijn voor de reactie van haar moeder.

Bristol raakte in 2008 ongewenst zwanger van Levi. Toen het nieuws tijdens de verkiezingscampagne van haar moeder, die in 2008 vice-presidentskandidaat was voor de Republikeinse partij, uitlekte, beloofde het koppel te trouwen. Veel Republikeinen zijn immers net zoals Palin felle tegenstanders van seks voor het huwelijk en abortus. Maar na de verkiezingen ging het koppel toch uit elkaar.

De liefde tussen Levi en Bristol wakkerde drie maanden geleden echter opnieuw aan tijdens het uitwerken van een regeling voor de opvoeding van hun zoontje, Tripp, die nu achttien maanden oud is.

PlayGirl

Of Sarah Palin gelukkig is met haar nieuwe schoonzoon, valt nog af te wachten. Zo poseerde Levi onder meer in PlayGirl en noemde hij haar zoontje Trig, die aan het syndroom van Down lijdt, "achterlijk".

In een officiële mededeling lieten de Palins weten dat Bristol nu een jonge volwassene is. "We willen het beste voor onze kinderen. Bristol beschikt over een grote dosis vergevingsgezindheid."

Volgens geruchten zou Palin in 2012 een gooi willen doen naar het Witte Huis.

Lees meer over:

Onze partners