De 3 video's die u moet gezien hebben volgens lifestyleblogger Elfi De Bruyn

15/07/14 om 11:36 - Bijgewerkt op 18/08/14 om 08:52

Blogster en auteur Elfi De Bruyn houdt van vrolijke dingen. Haar boek over nail-art, binnenkort komt er een tweede boek uit, is een verzameling van bonte kleuren en glitters, maar ook haar blog is één brok plezier. Het mag dan ook niet verwonderen dat Elfi De Bruyn koos voor drie filmpjes die haar aan het lachen brengen of haar voorzien van energie, véél energie.

De 3 video's die u moet gezien hebben volgens lifestyleblogger Elfi De Bruyn

© Bram Laebens

Bekijk ook de video's van Frank Duboccage, Dave Mestdach en Danira Boukhriss Terkessidis. Morgen is het de beurt aan Koen Dejonckheere, CEO van investeringsmaatschappij Gimv.

1. Energie door muziek

YouTube gebruik ik eigenlijk vooral om te luisteren naar muziek. Ik zoek de gekste remixen op, zoals bijvoorbeeld de compilatie van Tomorrowland van vorig jaar. Dan beleef ik het toch een beetje mee. Bovendien krijg ik een enorme 'energieboost' van dit soort filmpjes en krijg ik een golf van motivatie over me heen om me achter een nieuw project te zetten. Of als ik sta te koken, dan zet ik ook steeds dit soort filmpjes op.

2. Eerlijkheid

Op dit filmpje ben ik verliefd, ik ben dan ook een grote fan van Michelle Phan. Haar stem, haar looks, haar eerlijkheid (puur) Althans zo komt ze voor mij over. Wat een lieve stem. En als ik dit filmpje zag een aantal maanden geleden (ik bekijk het nog steeds) beloofde ik aan mezelf: dit is hoe het moet. Dit is hoe een relatie hoort te zijn: fun en liefdevol. Teamwork of een team kunnen vormen met mijn vriend is voor mij het allerbelangrijkste geworden.

3. Fun!

Ik hou van lachen en plezier maken. Bovendien heb ik een groot hart voor dieren. Als ik plezier en dieren met elkaar combineer, dan kom ik uit bij deze grappige dierenfilmpjes op YouTube. Het is gewoonweg plezierig om naar te kijken, ik krijg er een instant-smile van op mijn gezicht!

Onze partners