Beckhams verwachten vierde kind

10/01/11 om 10:08 - Bijgewerkt om 10:08

De 35-jarige Engelse stervoetballer David Beckham en zijn 36-jarige echtgenote Victoria verwachten deze zomer hun vierde kind.

Beckhams verwachten vierde kind

© Epa

David Beckham postte het nieuws zelf op zijn Facebook-pagina.

Het koppel, dat op 4 juli 1999 in het huwelijksbootje stapte, heeft al drie zonen. Brooklyn Joseph werd op 4 maart 1999 geboren, Romeo James op 1 september 2002 en Cruz David op 20 februari 2005. Victoria, een succesvol mode-ontwerpster, heeft in het verleden in interviews al vaker laten uitschijnen dat ze graag een dochtertje wil.

UitlenenDe Beckhams wonen sinds juli 2007 in Los Angeles omdat manlief er bij het plaatselijke LA Galaxy zijn brood verdient. Het gezin verblijft momenteel in Groot-Brittannië waar David meetraint met de Engelse Premier League-club Tottenham Hotspur.

De Spurs wilden Beckham aanvankelijk graag de volgende drie maanden huren van LA Galaxy, maar beide clubs geraakten het niet eens over een verzekeringsclausule. Beckham zal er nu enkel meetrainen.

De Engelse middenvelder maakte er de laatste jaren een gewoonte van om tijdens de winterstop in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) gedurende enkele maanden naar Europa te verkassen. De afgelopen twee jaren vond hij telkens onderdak bij het Italiaanse AC Milan, maar ook die uitleenbeurt ging dit jaar niet door.

Lees meer over:

Onze partners